Tuning

19/12/14

Mitsubishi Lancer Evolution X ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ,ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

Mitsubishi Evo X
2008-2014
Οι ιδιοκτήτες των tuning αυτοκινήτων πάντα ψάχνουν για περισσότερη δύναμη.Το υπερόπλο της Mitsubishi ακούει στο όνομα EVO X και διαθέτει έναν πανίσχυρο τούρμπο κινητήρα καθώς και ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.Πρόκειται για ένα δημιούργημα των ιαπώνων.
mitsubishi lancer evolution x
Κινητήρας : 2.0 MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing electronic control)                
Μεγ.ισχύς : 295 ίπποι / 6,500 σ.α.λ.
Επιδόσεις : 0-100χλμ/ώρα 4,9 δλ
Ο φιμωμένος κινητήρας λόγω συντηριτικής ρύθμισης του MIVEC και το αυξημένο βάρος του EVO X απογοήτευσαν αρχικά πολλούς οπαδούς της Mitsubishi.
Η πρόταση βελτίωσης της tsoukalas exhaust για το σύστημα εξαγωγής της Mitsubishi Lancer Evolution X είναι εξελιγμένη με σκοπό την εξαγωγή μέγιστης δύναμης.Αλλάζοντας την ΜΗ ομαλή ροή των καυσαερίων με μια ελεύθερη εξάτμιση,αυξάνουμε την ροπή και ιπποδύναμη του αυτοκινήτου.Αντικαθιστούμε το κλασικό μεγάλο καζάνι με 2 μικρότερα καζανάκια αποδίδωντας εξαιρετικά σε όλο το φάσμα των στροφών με σπορ ήχο που ενθουσιάζει.Επίσης τοποθετείται ένας high flow καταλύτης 100 ή 200 κυψελών.


Ολο το σύστημα της εξάτμισης είναι ανοξείδωτο από Inox 304,φ70-φ76, με συγκολήσεις νέας τεχνολογίας TIG και αγγίζει την ποιότητα κορυφαιών κατασκευαστών του εξωτερικού.Οι τεχνίτες μας κατασκευάζουν πολλών ειδών σχέδια για όλα τα tuning αυτοκίνητα.

EVO X TUNING mitsubishi evo τελικά καζάνιαεξάτμιση evo xΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτό το αυτοκίνητο μια βελτίωση πρώτου ή δεύτερου σταδίου είναι σχετικά απλή υπόθεση,όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα σύγχρονα υπερτροφοδοτούμενα αυτοκίνητα.
Με μια αναβάθμιση A stage που περιλαμβάνει εξάτμιση,φίλτρο,επαναπρογραμματισμό το αυτοκίνητο αγγίζει τους 330 ίππους και τα 42kg ροπής.
evo- evox_diples mpoukeshigh flow exhausttelika kazania
Το Mitsubishi Lancer Evo Χ μπορεί κυριολεκτικά να πραγματοποιεί εξωπραγματικές επιθυμίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις και του πιο έμπειρου οδηγού.
mitsubishi lancer exhaust     Mitsubishi Evo Catback
tsoukalas exhaust
ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Ελ.Βενιζέλου 8 & Νιόβης 1 (περ/κος υμηττου)
Ηλιούπολη
2108942155 / 6949736695                                                                              evo x

Εξατμισεις αυτοκινητων

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ